Onze werkwijze

over_ons_1

Een tuin die toe is aan verandering:

Uw tuin is toe aan een grondige makeover. U heeft geen tijd om zelf u tuin te doen en weet niet waar u moet beginnen. Hier schakeld u Hoveniersbedrijf Prins in. Wij maken voor u een passende offerte en tekening voor uw nieuwe tuin.

Verwijdering oude tuinmaterialen:

Als alle keuzes zijn gemaakt, dan kunnen wij starten met het leeghalen van de tuin. Het verwijderen van oude struiken en bomen het afvoeren van de oude bestrating etc alles wordt door ons geregeld

over_ons_6
over_ons_3

Aanleg van uw nieuwe tuin:

Als al het afval is opgeruimd kunnen we starten met het opbouwen van uw nieuwe tuin. De nodige maten worden uitgezet, de nieuwe bestrating word aangelegd en de borders worden aangeplant.

Eindresultaat van uw tuin:

Als alles in grote lijnen is aangelegd, volgt nog de afwerking. Alles kan nu worden schoon gemaakt en de bestrating wordt ingewassen, kortom de puntjes worden op de i gezet. Het eindresultaat is een prachtige tuin die zorgvuldig en vakkundig is aangelegd.

over_ons_4
over_ons_5

Onderhoud van uw tuin:

Als u een mooie tuin heeft is het erg belangrijk om dat zo te houden, u kunt contact met ons opnemen voor het jaarlijkse onderhoud van uw tuin